Veertigdagen kalender

De afgelopen drie jaar werd er een prachtige veertigdagenkalender samengesteld.
Uit reacties is gebleken dat de kalender erg gewaardeerd werd. 
De Veertigdagentijd is de tijd voor Pasen waarin we ons voorbereiden op en toeleven naar het Paasfeest, de opstanding van Jezus Christus. De veertigdagentijdkalender daagt je uit om in de aanloop naar Pasen elke dag even stil te staan. Stil te staan bij het lijden van Jezus, maar ook bij het lijden van onze naasten, dichtbij én ver weg. Oftewel stil staan bij het leven. Een moment van bezinning.
Voor de kalender hebben we 40 bijdragen nodig. We nodigen iedereen (jong en oud) uit om iets in te sturen. Het is helemaal niet zo moeilijk. Een mooi gedicht, een lied (dat kan ook een link zijn naar you tube), een mooie tekst/overweging, een puzzel/rebus, kleurplaat, verhaaltje, uitspraak/citaat en op internet staat ook heel veel moois! En nodigt u vooral ook uw kinderen uit om, eventueel samen met u, ook iets in te zenden. Zo wordt het een kalender door en voor elkaar!
U kunt uw bijdrage mailen naar  ellen.cooten@hetnet.nl of in de brievenbus Hinkerstraat 35 in Cothen of Julianalaan 9 in Langbroek. Ook als de veertigdagentijd van start is gegaan, kunt u nog een bijdrage inleveren.

Van Aswoensdag (14 februari) tot Pasen ontvangt u elke dag een bijdrage in de mailbox en wie geen computer heeft ontvangt deze in de brievenbus.
Heeft u de kalender vorig jaar ontvangen? Dan ontvangt u het dit jaar automatisch weer.
Aanmelden voor de kalender kan via ellen.cooten@hetnet.nl
Wij hopen op veel reacties!

Hartelijk dank!
Gea van Eck en Ellen van Cooten
 
terug