Kunst bij Agnes

COTHEN Na het succesvolle evenement ‘Eten bij Agnes’ is het na het culinaire nu tijd voor het culturele deel uit de gemeenschap.
 

Niet alleen het kerkje aan de Brink in Cothen, vroeger vernoemd naar Sint Agnes, is bezienswaardig en te bezoeken op Open Monumentendag. Rondom het kerkje, in de ommuurde rustieke tuin, zal op zaterdag 9 september een aantal marktkramen verrijzen. Daarin tonen vijftien lokale kunstenaars hun werk en bieden dat te koop aan.

Maar dat niet alleen. Er zullen workshops gegeven worden om zelf kunstwerken te maken en u ziet de kunstenaars aan het werk. Onder het genot van een kopje koffie, thee of een glas fris of bier, verkrijgbaar in het kerkje, kunt u met de kunstenaars van gedachten wisselen over hun werk en u kijk daarop.

Alle deelnemers en ook het laatste nieuws is te vinden op de website bijagnes.eu De markt is geopend van 12 tot 17 uur, tenzij het weer het niet toelaat. Wat is er leuker om, naast de monumenten, zoals het kasteel en het kerkje, ook kennis te maken met de kunstenaars van nu.

terug

Livestream

Via deze link kunt u onze diensten volgen via de livestream.

Agenda

Opdraagdienst

zo 08 okt 2023 om 10:00

Dienst van Schrift en Tafel

zo 15 okt 2023 om 10:00

Zondagsdienst

zo 22 okt 2023 om 10:00

Zondagsdienst

zo 29 okt 2023 om 10:00

Collectes

Klik hier voor de collectes van 10 september tot en met 29 oktober 2023.

Contact

Contact opnemen met onze gemeente?
info@protestantsegemeentecothen.nl.

Volg ons op

    
                            

Website

Heeft u tips, ideeën, suggesties voor deze website?
Mail naar de webmaster.