Project 'Zeven werken van Barmhartigheid'

In de afgelopen veertigdagentijd is er elke zondag aandacht besteed aan de
Zeven werken van Barmhartigheid, waarbij bij elk van die werken een liturgische bloemschikking met uitleg was. In de komende één á anderhalf jaar willen we bij deze werken nog wat uitgebreider stil staan, door in elke periode van ongeveer 8 weken 1 van die werken centraal te stellen. Daarbij willen we naast het lezen en horen over deze werken, er vooral ook een concrete actie aan verbinden. Immers, het doen van goede werken vloeit voort uit het Christelijk geloof. Ook zullen we aandacht besteden aan het achtste werk van barmhartigheid ‘Voor de aarde zorgen’, dit werk is in 2016 door paus Franciscus toegevoegd.
Wij zijn op zoek naar mensen die ons willen helpen bij de voorbereidingen van dit project. Vindt u het leuk om mee te denken hierover en te helpen bij het opzetten van de concrete acties, dan horen wij dat graag! U kunt dan contact opnemen met Gea van Eck. (06 12393823)

zo 05 dec 2021 om 10:00

zo 12 dec 2021 om 10:00

Adventsviering voor 75-plussers

wo 15 dec 2021 om 10:30

zo 19 dec 2021 om 10:00

Contact opnemen met onze gemeente?
info@protestantsegemeentecothen.nl.

Klik hier voor de collectes 7 november tot en met 19 december 2021.

Livestream kerkdiensten

Via deze link kunt u de kerkdiensten online volgen.

live stream

Heeft u tips, ideeën, suggesties voor deze website?
Mail naar de webmaster.