Vieringen m.i.v. 13 juni weer fysiek

De kerkenraad is blij om te melden dat vanaf as zondag 13 juni 2021 de vieringen weer bezocht kunnen worden!

Wel nog conform de richtlijnen van de overheid en ons eigen gebruiksplan. Dit betekent dat er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar is en er voorlopig alleen nog door 2 voorzangers gezongen wordt.

U kunt alleen naar de kerk als u uiteraard gezond bent en zich vooraf heeft opgegeven ovv naam/namen en telefoonnummer(s). Aanmelding kan tot uiterlijk elke vrijdagavond 21.00 uur voorafgaande aan de zondagse dienst bij Adrie Berkhout, bij voorkeur via berkhout.adrie@gmail.com of anders via 06-53438978. Wanneer er meer aanmeldingen zijn dan beschikbare zitplaatsen, krijgen degenen die niet geplaatst kunnen worden daar uiterlijk zaterdag 17.00 uur bericht van en de week erna voorrang. Krijgt u na sluiting van de intekentermijn klachten, of bent u anderszins toch verhinderd, meldt u  dan telefonisch af bij Adrie Berkhout.

U wordt verzocht om uiterlijk 9.50 uur aanwezig te zijn.  Volgt u bij uw kerkbezoek de instructies van de koster of ouderling van dienst. Bij binnenkomst dient u uw handen te ontsmetten met het aanwezige desinfectiemiddel. Vervolgens wordt u naar uw plaats verwezen. U houdt uw jas bij u op uw zitplaats. De garderobe is gesloten. Mensen die tot één huishouden behoren, mogen naast elkaar zitten. Tussen alle overige aanwezigen moet 1,5 meter afstand gehouden worden. U kunt niet gebruik maken van het toilet. Indien toiletbezoek onvermijdelijk is, kunt u via de koster toegang krijgen. Aan het eind van de dienst zal er duidelijk worden gemaakt in welke volgorde we het gebouw weer zullen verlaten. Buiten kunt een praatje maken met elkaar, maar zorg wel voor goede doorstroming en 1,5 meter afstand van elkaar.

Alle informatie over het protocol/gebruiksplan vindt u hier. Er zal ook een exemplaar ter inzage in de kerk liggen.

08 aug 2021 om 10:00

15 aug 2021 om 10:00

22 aug 2021 om 10:00

29 aug 2021 om 10:00

55+ groep

03 sep 2021 om 10:00

05 sep 2021 om 10:00

Startzondag, ziekenzondag

12 sep 2021 om 10:00

Concert in Cothen

21 nov 2021 om 13:00

Contact opnemen met onze gemeente?
info@protestantsegemeentecothen.nl.

Klik hier voor de collectes van 25 juli tot en met 12 september 2021.

Livestream kerkdiensten

Via deze link kunt u de kerkdiensten online volgen.

live stream

Heeft u tips, ideeën, suggesties voor deze website?
Mail naar de webmaster.