Kerkdiensten

De kerkdiensten

Elke zondagmorgen om 10.00 uur is er een dienst in de kerk, in de zomermaanden soms afgewisseld met een dienst met de PG Wijk bij Duurstede in de Grote Kerk aldaar. Naast een eigen (part-time) predikant gaan diverse gast-predikanten voor. Onze organisten ondersteunen de gemeentezang.

Zes maal per jaar wordt de dienst van Schrift en Tafel (het avondmaal) gevierd. Iedereen die de weg van het geloof wil gaan is daarbij welkom, ook de kinderen.

Een aantal malen per jaar is er een oecumenische viering, en met regelmaat is er een gezinsviering. Tijdens de dienst wordt een schriftlezing verzorgd door één van de lectoren.

Livestream

Vanaf december 2020 worden onze diensten via de Live Stream uitgezonden. Op deze manier kunt u altijd de dienst meemaken, ook als de kerk al vol is of als u om een andere reden niet naar de kerk kunt gaan. 

Via deze link kunt u de live stream volgen of kerkdiensten terug kijken. De livestream zal ongeveer 3 minuten voor aanvang van de dienst worden gestart!

Ophaaldienst

Iedere zondag rijdt er een vrijwilliger om een ieder naar de kerk te brengen die niet meer op eigen gelegenheid kan komen. 

Koffiedrinken

Regelmatig worden de gemeenteleden na de zondagmorgendienst uitgenodigd voor een kopje koffie. Op deze manier leert men elkaar beter kennen.
 

terug

Livestream

Via deze link kunt u onze diensten volgen via de livestream.

Agenda

Zondagsdienst

zo 26 mei 2024 om 10:00

Zondagsdienst

zo 02 jun 2024 om 10:00

Zondagsdienst

zo 09 jun 2024 om 10:00

Collectes

Klik hier voor de collectes van 28 april tot en met 9 juni 2024.

Contact

Contact opnemen met onze gemeente?
info@protestantsegemeentecothen.nl.

Volg ons op

    
                            

Website

Heeft u tips, ideeën, suggesties voor deze website?
Mail naar de webmaster.