Kerkdiensten

De kerkdiensten

Elke zondagmorgen om 10.00 uur is er een dienst in de kerk. Omdat onze predikant part-time is aangesteld, gaat hij in ongeveer de helft van de diensten voor. De andere diensten worden vervuld door gast-predikanten. Onze organisten (de heer Johan van Doorn, mevrouw Tineke van Doorn, mevrouw Caroline vd. Horst, mevrouw Berdien Liefhebber en de heer Jan Spoel), ondersteunen de gemeentezang.

Zes maal per jaar wordt de dienst van Schrift en Tafel (het avondmaal) gevierd. Iedereen die de weg van het geloof wil gaan is daarbij welkom, ook de kinderen.



Een aantal malen per jaar is er een oecumenische viering, en met regelmaat is er een gezinsviering. Tijdens de dienst wordt een schriftlezing verzorgd door één van de lectoren.

Livestream

Vanaf december 2020 worden onze diensten via de Live Stream uitgezonden. Op deze manier kunt u altijd de dienst meemaken, ook als de kerk al vol is of als u om een andere reden niet naar de kerk kunt gaan. 

Via deze link kunt u de live stream volgen of kerkdiensten terug kijken. De livestream zal ongeveer 3 minuten voor aanvang van de dienst worden gestart!

Ophaaldienst

Iedere zondag rijdt er een vrijwilliger om een ieder naar de kerk te brengen die niet meer op eigen gelegenheid kan komen. Als u ook van die gelegenheid gebruik wilt maken, kunt u contact opnemen met Gea van Eck (diaken).

Koffiedrinken

Regelmatig worden de gemeenteleden na de zondagmorgendienst uitgenodigd voor een kopje koffie. Op deze manier leert men elkaar beter kennen.

terug

Agenda

Zondagsdienst

zo 05 dec 2021 om 10:00

Zondagsdienst

zo 12 dec 2021 om 10:00

Adventsviering voor 75-plussers

wo 15 dec 2021 om 10:30

Zondagsdienst

zo 19 dec 2021 om 10:00

Contact

Contact opnemen met onze gemeente?
info@protestantsegemeentecothen.nl.

Collectes

Klik hier voor de collectes 7 november tot en met 19 december 2021.
 

Livestream kerkdiensten

Via deze link kunt u de kerkdiensten online volgen.

Volg ons op

   
                            live stream

Website

Heeft u tips, ideeën, suggesties voor deze website?
Mail naar de webmaster.